fredag, januari 25

Livet är fullt av överraskningar


... Skrev Pär Nuder i sitt avskedsbrev till valberedningen efter att han via morgontidningen fått veta sitt avsked. Media fungerar nog för politikerna som facebook för massorna. Kanske hade det varit mer vänligt av Mona att uppdatera deras relation via faceboken. Då hade Pär i varje fall sluppit att någon person filtrerade berättelsen och gjorde den till en sensation. Kan någon vänlig person hjälpa Mona att se över sina prioriteringar?

lördag, januari 19

Spännande!


Ack! Kalle är och bättrar på lite i mitt ansvarsområde: golvtejp. Jag ska hjälpa till att måla. Nu ska den röda väggen bort och jag ser fram mot att se det toddygula resultatet!

onsdag, januari 16

Klockan är fyra


Tjoho! Vi går tydligen mot ljusare tider.

tisdag, januari 15

Bättre sent än aldrig

Är detta en bra eller dålig kopia? Jag tycker den är fin, och dessutom är den nästan gratis. 199 kronor är den definitivt värd.

Något att sukta efter ...


Denna skål är så fantastiskt fin! Först trånade jag efter den guldfärgade, men nu funderar jag i silvriga eller vita spår. Förmodligen blir det ingen alls.

söndag, januari 13

Brunch!


Element har den bästa brunchen. Och jag det bästa sällskapet.

lördag, januari 12

Puh


Nu har jag brottats med, klöst och smekt denna ansökan till ESF-rådet. Vi har nu ett resultat som båda parter borde vara nöjda med. Man vet å andra sidan aldrig vad som kan hända i mötet med byråkraterna. Kanske är det annorlunda när byråkrat möter byråkrat. Det återstår att se. Jag och mitt över-jag är i varje fall överens. Nu är det helg och det väntar en mysig kväll med film i gott sällskap:). Ah!

Ett blommande träd i mitt rum



Såhär fint skulle det kunna bli ifall jag målade ett blommande träd på min vägg. Bör jag anta utmaningen? Hur som helst kan man nog komma rätt så långt med schabloner när man ska måla blommorna. Hmm ... Vad bör komma först, att fixa i köket eller att skapa ett konstverk som detta?

fredag, januari 11

Och så var dom bara en


Jag hade en klädsel planerad för idag. Tyvärr bestämde sig min strumpa för att gå sönder bara sådär. Jag fick tänka om. By the way, strumpan är köpt på Noa Noa.

tisdag, januari 8

En bra dag!


Idag är dagen då många underbara saker hände. Jag har fått en kollega som vill äta lunch, jag lyckades springa 7.27 km mellan klockan 16.35 och 17.18, Ellmania har fått mig inspirerad att måla ett mycket vackert träd på en av mina väggar och ... det var väl det. Nåväl, tisdag är hur som helst veckans mest produktiva dag. Det känns riktigt bra.

söndag, januari 6

Ähum ...


Enligt Andreas Kluth (ur The Economists nummer "The world in 2008") kommer 2008 vara året då sociala nätverk på Internätet anpassas till människors behov snarare än tvärtom:). He he, tydligen var alla förfrågningar som ramlade in i min e-postlåda en form av weting. Jag borde ha sett den komma. Således är 2007 året då jag blev tvingad till Facebook. Vi får se hur mina egentliga behov istället kommer att tillfredsställas under 2008. Vilken insikt, även om den mest handlade om de standardiserade applikationerna, så underbar! Tack Andreas!

Dags att städa ut julen ...


... Och ersätta stjärnor och tomtar med en blomma som växer. Ha tålamod! Våren är inte alls långt borta nu. Fram tills dess håller jag mig fullt sysselsatt med att planera roligheter såsom eventuella lampinköp, resor och annat som gör väntan på sol och ljus så mycket roligare. Åh, jag gillar verkligen att längta!

lördag, januari 5

Kanske är det denna ...


... som ska ge mer färg till mitt hem?

fredag, januari 4

Att laga en strumpa

För ett tag sedan gjorde jag ett inköp, en sk. investering i ett par härliga ullsockor från Noa Noa. Efter flitigt användande har dom blivit lite slitna i hälen. Jag har nu bestämt mig för att lära mig att stoppa strumpor för att kunna använda mina ännu en säsong. Vände mig till Google för värdefulla input i ämnet och hamnade på de alternativas sid: alternativ.nu (JA! den finns på riktigt :-)). De alternativa stoppar nog inte heller sina strumpor för det fanns det ingen information om. Ett tips var istället att införskaffa sig ett par jeanssockor eller helt enkelt vända på sockan. Bah! Jag fortsätter mitt sökande. Goda råd och kunskaper mottages tacksamt!


Kunde inte låta bli


Fluglampan Mademosielle Filou var ju kul :)

Sist för idag, men verkligen inte minst ...


Twiggy. En lampa för mitt nästa liv måhända. För i detta livet är mitt första snordyra designköp en svart Diamond chair. Imorgon kommer uppföljning med kopior till dessa vackra original, eller ja, vissa av dom. Nu ska jag gå och fika!

Dessa gillar jag!


Funderar på att köpa den inte lika snygga varianten på Bolagret. Det är idén med en vajer från golv till tak som tilltalar mig mest! Tror att den skulle trivas bra i ett av mina hörn.

Att köpa en lampa


Är just nu på jakt efter en lampa ... Bland annat. Denna tillhör i och för sig kategorin inspiration och endast inspiration. Men visst är den snygg! Tror dock att jag ska föra in lite mer färg i mitt hem. Vi får se.