måndag, juli 12

Gräsänklingsgöra

All respekt för alla ensamstående föräldrar där ute, speciellt under varma sommardagar. Att vara gräsänka är inte hett alls. Efter två dagar är jag maximalt slutkörd. Så här bitter har jag inte varit på tre år, minst. Nä, jag saknar min Kalle på väldigt många sätt. Har nu några timmar över efter att Hjalmar somnat för natten. Tänkte ägna dessa åt att blogga om en av de finaste (och den mest krävande :-) jag har. Gjorde ett försök att läsa en god bok istället men nej, jag är helt enkelt för trött för skifta fokus. Fick plötsligt en förståelse för de som bara vill prata barn: Troligtvis är problemet att de har uslingar till partners som inte finns där alls. En upplevelse rikare är jag, så att säga ... Fortsättningsvis ska jag hålla tyst, och inte skapa några teorier som bagatelliserar sådana behov. Om det och angående många andra saker. Och därmed basta.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Fin kille du har Anna! Och vilka underbara bilder : ) Konstigt det där; de små ger oss så otroligt mycket energi, kärlek och fullständig glädje, men samtidigt finns det inget på denna jorden som kan vara så utmattande som att hålla en bäbis nöjd : )

Caroline sa...

härliga hjalmar, han ser så busig ut på bilderna, lite pillemarisk =) Känner igen mig helt, o det e jättejobbigt när ens andra halva e borta! Kram på er!

Erika sa...

Lillkillen börjar bli stor nu! Vi kommer och klappar på er i nästa vecka, först ska vi bara en sväng upp till Gävle och hälsa på. Ha're bra!

Emma sa...

Åååh! Anna vad dum jag känner mig nu! Jag gick och tänkte hela veckan när Kalle var borta att du nog skulle uppskatta lite hjälp. Sen drunknade jag i egna saker och tappade bort det där.

Men nästa gång får du ringa och påminna mig när det blir tungt att vara själv.

Anna Johansson sa...

Sandra & Caroline: Tack! Nu återhämtar vi oss bra när lilla familjen är komplett. Längtar till Kalles semester då jag kan åka till Kallis med någon rolig tjejkompis.

Emma: Tack för omtanken, kanske snor vi er som barnvakter snart, mycket snart :-) Tjoho! Snart flyttar vi!

Erika: Hjalmar är stora killen som kryper och håller på :-)