tisdag, september 9

Bröllop!

I lördags var det dags för Per och Åsas bröllop. Detta gjordes med finess! Vi njöt av underbara musikaliska släktingar och vänner hela vägen från kyrkan och vidare ut på kyrkbacken. Vi tackades till och med av innan vår färd till festen av människor i folkdräkt som spelade dragspel och fiol för oss; hela vägen fram till grinden.

Tack Åsa och Per för en riktigt roligt fest! Nu är det minsann dags för mig att ta pianoövandet på allvar. Någon dag ... en dag ska jag kunna spela en låt med två händer. Lätt.

Annars kommer vi att minnas festen som den stora klädförvirringens sådan. Kalle fick något panikartat i blicken när han insåg att hans kostym fanns kvarglömd en och en halv timmes bilfärd bort (en väg) en timma innan vigseln. Tack vare ett samarbete av mig aldrig innan skådat slag löste det sig. En generös trummis ansåg sig inte behöva se så snoffsig ut och lånade ut sin. Lina blev också av med sin klädsel efter en snabb urstädning av sovrummet. Hon stod snopen och klädlös i sitt rum dagen efter. "Såhär kan jag ju inte gå till frukosten" var hennes konstaterande till den något mer avslöjande klädseln bh och trosa. Hennes make Micke höll med. Så sjukt ... roligt.





Inga kommentarer: