lördag, januari 1

Året som gickÅret började med en väntan som kändes som en evighet ...... och vi boade och renoverade lägenheten i ett rasande tempo.Sedan kom den här underbaringen med smilgropar och vände upp och ner på tillvaron.Nästan all tid gick åt till att lära känna varandra ...... och vi smälte fullständigt av detta tandlösa leendet.


Hjalmar växte och utvecklades till en liten solstråle.Vi gick på babysim ...... ägnade oss åt mycket mamma-göra ...... och började sy barnkläder.Början av sommaren var väldigt varm ...... och vi njöt på traditionella sätt i ny tappning om sommarkvällarna.Midsommar firades med goda vänner i Slottsparken efter att andra planer fick ställas in på grund av vår lilla sömnvägrare.Vi flyttade ...... till detta fantastiska hus! Jag skulle börja jobba men sade hastigt upp mig.Sedan kom snön och vi fick fullt upp. I svaga stunder, som en följd av social deprivation, skulle jag gett min vänstra tumme för att få komma tillbaks till stan. Men slutet gott, såklart.

Under 2011 ska jag förutom att åka till Dubai i två veckor och börja mitt nya jobb den förste februari, se till att göra så lite som möjligt. Förutom att umgås med nära och kära, ta hand om mina familj och jobba riktigt hårt.

Gott nytt år!

Inga kommentarer: